Vanlig spørsmål (FAQ)

HVOR GÅR PENGENE SOM KOMMER INN, OG HVORDAN TAR JEG DE UT?

Alle penger som kommer inn fra utsendelser du har aktive, kommer samlet inn på en egen saldo som tilhører organisasjonen. Denne saldoen har du tilgjengelig under innstillinger og bankkonto og uttak. For å overføre penger til bankkonto, må du legge til en konto først. Det ser du hvordan du gjør under legge til kontonummer.

Gå direkte til:

JEG FÅR BESKJED OM AT ADMIN PASSORD ER FEIL?

Kontakt leder eller kasserer for klubben først, og hør om de kan ha endret passord. Du kan også benytte glemt passord, og vi sender en epost der du kan tilbakestille det slik du ønsker.

Se også:

JEG HAR IKKE PASSORD TIL UTTAK AV PENGER?

I Superinvite er det et eget passord til den delen som gjelder konto og uttak av beløp, som en ekstra sikkerhet. Kontakt Daglig leder eller Kasserer dersom du ikke har dette passordet.

Se også:

HVORDAN KAN JEG REFUNDERE PENGER?

Gå til Ordrelisten din under rapporter, og finn frem personen som skal ha refundert penger. Trykk på vis detaljer, og du finner valg rundt refusjon litt nede på siden. Du kan også lese mer om refusjoner her.

Gå direkte til:

HVORDAN KAN JEG LEGGE INN EN ORDRE MANUELT?

Gå til Ordrelisten din under rapporter, og på toppen av disen finner du valget der du kan legge inn en Ordre manuelt.

Gå direkte til:

HVORDAN KAN JEG SENDE UT LIVELINKER (SANNTIDSRAPPORTER)?

Gå til rapporter og velg fanen eksporter lister. Nederst på siden finner du en knapp som er merket del denne rapporten. Trykk på den, og du får opp en link som du kan sende til de du ønsker.

Gå direkte til:

HVORDAN KAN JEG SENDE UT INVITASJONER?

Gå til kommunikasjon og velg fanen invitasjoner. Her kan du enten importere fra Excel, eller fra tidligere utsendelser.

Gå direkte til:

HVORDAN KAN JEG PURRE DE SOM IKKE HAR RESPONDERT?

Gå til kommunikasjon og velg fanen påminnelser. Her kan du sette på en automatisk purring som går ut til alle som ikke har respondert.

Gå direkte til:

HVORDAN SENDE UT EN MELDING TIL DE PÅMELDTE ELLER GRUPPER?

Gå til kommunikasjon og velg fanen ny melding. Her kan du velge blant forskjellige grupper du ønsker å sende ut en melding til. Legg inn tema og teksten du ønsker å kommunisere, og trykk på send melding.

Gå direkte til:

HVORDAN KOPIERE EN UTSENDELSE FRA TIDLIGERE UTSENDELSER?

Trykk først på opprett ny utsendelse på forsiden når du kommer inn i Superinvite. Oppe til høyre finner du valget hent fra tidligere utsendelser. Velg hvilken utsendelse du ønsker å kopiere inn.

Gå direkte til:

HVORDAN FUNGERER AUTOTREKK OG DELBETALING?

Ved å bruke delbetaling eller Autotrekk, kan du velge å ta betalt i intervaller over tid, slik at personer ikke trenger å betale hele beløpet på en gang. Dette er en fin løsning om det er snakk om høye beløp som skal betales inn og som man derfor kan velge å dele opp, eller om man har utsendelser som går fast hver måned over tid.

Gå direkte til:

DEN SOM HAR BETALT FINNER IKKE KVITTERING?

Det kan forekomme at en kvittering kommer inn i Spam filter til den som betaler. Dersom den ikke ligger i Spam filter, så kan personen etter de nye GDPR reglene, reservert seg mot eposter fra Superinvite. Dersom personen fortsatt ikke finner kvittering etter å ha sjekket dette, ta kontakt med oss.

NOEN SIER DE IKKE FÅR INVITASJONEN VI SENDER UT?

Det kan forekomme at en invitasjon som blir sendt ut kommer inn i Spam filter til mottaker. Dersom den ikke ligger i Spam filter, så kan personen etter de nye GDPR reglene, reservert seg mot eposter fra Superinvite. Dersom personen fortsatt ikke finner invitasjonen etter å ha sjekket dette, ta kontakt med oss.

Se også: