Systemnavigering

SuperInvite en fleksibel og smidig løsning, og inneholder mange nyttige funksjoner. Hvordan man navigerer rundt i systemet er opp til hver enkelt, men her kommer noen gode råd og tips du kan ta med deg når du jobber i Superinvite.no.

Seksjon Beskrivelse
Hurtigmeny

Denne finner du alltid oppe til høyre og gir deg tilgang til å Redigere utsendelsen, gå til Rapporter, eller rett til Kommunikasjon uansett hvor du befinner deg i systemet.

Forhåndsvisning

Denne finner du alltid oppe til høyre på siden ved siden av Hurtigmenyen, og gir deg enkel tilgang til å vise deg hvordan utsendelsen vil se ut. Denne åpnes i en ny fane, slik at du forblir på den siden du jobber med i SuperInvite.

Faner for hver seksjon

Når du befinner deg inne på en seksjon som Rapporter, Rediger, eller Kommunikasjon, så benytter du faner til å håndtere de forskjellige delene av seksjonen du befinner deg på. Du starter alltid som regel på generell informasjon, og jobber deg bortover for hver fane.

Innstillinger

Helt på toppen av siden finner du de administrative funksjonene under Innstillinger. Her kan du redigere login informasjon og ta ut tilgjengelige beløp, samt ta ut billag / Månedsrapport.

Søkefunksjoner

Alle steder hvor det presenteres data i listeform, kan du også søke opp personer, ordrer, osv. I listen over alle som er meldt på eller betalt for, kan du også søke avansert, og kombinere forskjellige søkekriterier. For eksempel om du vil hente ut alle som har betalt for deltakelse på FFO Torsdager, og samtidig skal hentes på en gitt skole.

Merk: Det kan i noen tilfeller være enklere og mer oversiktlig, om du åpner for eksempel en Ordre du skal se på i en ny fane i nettleseren din. Da høyreklikker du på Vis detaljer knappen, og velger Åpne i ny fane. Da kan se på ordren separat fra Ordrelisten, der du kanskje ønsker å åpne å se på flere ordrer uten å gå bort fra Ordrelisten.

SE OGSÅ: