Funksjoner i Superinvite

Siden 2012 har vi jobbet med over 1100 klubber og foreninger i Norge, og skapt en ledende løsning innen innbetalinger til klubber og foreninger.

De aller fleste funksjonene du vil se i Superinvite er utviklet basert på ønsker fra våre kunder. Dette gjør at Superinvite er en solid løsning, som er tilpasset klubbene sitt behov. Superinvite passer godt til FFO, Akademier, Fotballskoler, Spilleravgifter, eller om du skal arrangere en dugnad.

Boys playing football on the field

Med Superinvite kan du enkelt ta betalt for det du ønsker, og vi støtter et bredt spekter av funksjoner slik at du kan strukturere dette på en enkel måte. Er du den som styrer FFO / Akademiet til klubben, eller om du jobber med turneringer eller fotballskoler, gjør Superinvite hverdagen din enklere.

I mange tilfeller kan det være en fordel for medlemmer å splitte opp beløpet som skal betales inn i delbetalinger. Det kan også være tidsbesparende for alle parter å trekke et fast beløp i måneden for eksempel FFO / Akademi, i stedet for at man betaler hver måned. Superinvite er Norges ledende leverandør innen en heldigital Delbetaling og Autotrekk løsning.

I en moderne digital verden, lever vi mer og mer i sanntid når det gjelder informasjon. Superinvite har alltid fokusert på at både betalinger og lister skal alltid være oppdaterte, slik at du opplever god kontroll den dagen du trenger det. Dette løser vi på en elegant måte, og har flere alternativer for lister og rapporter du trenger i hverdagen.

I Superinvite er det enkelt å kommunisere med medlemmer, via en rekke forskjellige valg. Du kan invitere via epost, purre ubesvarte invitasjoner, sende ut meldinger, osv. I begynnelsen av 2020, kommer vi også med en helt ny kommunikasjonsløsning, der medlemmer kan gi beskjed til klubben om oppmøte-status ved arrangementer.

Klubber og foreninger skal bruke tiden sin på barn og unge, og minst mulig tid på Administrasjon. Dette har vi jobbet med siden vi startet, og sparer klubber for unødvendig ressursbruk hver dag. Siden alle ledd skjer digitalt i sanntid, får du både oppgjør og lister ajour i det noen betaler. Billag til regnskapsfører sender du veldig enkelt med å ta ut en egen rapport beregnet for det.

Hva sier klubbene om oss?