Registreringsskjema

For hvert Hovedprodukt som blir lagt i handlekurv av de som skal betale for noe, må en person registrere seg i henhold til det registreringsskjema du setter opp. Det er her du definerer hvilken informasjon du ønsker i listene dine senere, etter at personer har registrert seg og betalt.

For at du skal få mest et mest mulig og prosessbart grunnlag, kan du definere feltene dine som typer etter hvilken type informasjon de skal håndtere. Ved å definere riktig type, sikrer du at du for eksempel kan filtrere på Datofelt i rapporter, fordi alle skriver inn dato på samme måte. Under har du oversikt over hvilke typer tekstfelt du kan velge imellom:

Merk: Ved å trykke på icoonet helt til høyre som ser ut som en hatt, kan du merke produktene med hvilke ukeda(er) de gjennomføres. Da får alle deltakere og klubben oversikt over hvem som kommer hvilke dager i Oppmøtelistene.
Dette er også viktig å sette, dersom du benytter Maks antall på dager.

Felt Beskrivelse

Kort tekstfelt

Vanlig kort tekstfelt, med maks 30 tegn. For eksempel navn på person.

Alternativer

Her kan man velge ett alternativ bland flere du definerer. For eksempel Kjønn, Mann / Kvinne.

CheckBox

Her kan man velge flere alternativer. For eksempel om man skal gi beskjed om hvilken idrett man er aktiv i, så kan man velge flere.

Dato

Her må bruker sette en dato. For eksempel Fødselsdato om utsendelsen gjelder Treningsavgifter.

Notat felt

Feltet tillater at bruker kan legge inn et notat, og er i praksis samme som Kort tekstfelt, men tillater mer tekst. Opptil 250 tegn.

Epost felt

Velger du Epost felt, så må bruker legge inn en epost i feltet. Dette validerer vi, slik at det alltid blir en gyldig epost lagt inn i feltet.

Telefon felt

Velger du telefon felt, så validerer vi at det er et telefonnummer som skrives inn. Dette gjør at det er enklere å bare trykke på felter i rapporter og lister, og rett til ringefunksjon på feks telefonen din.

Du har også mulighet til å utføre følgende valg for hvert registreringsfelt:

    • Velge om det skal være påkrevd eller ikke
    • Ta med informasjon i kvittering – denne brukes for eksempel om man etterspør fødselsnummer, som ikke er lovlig å sende på epost av sikkerhetsmessige årsaker.
    • Hjelpetekst – Her kan du legge inn en tekst du selv definerer, dersom du for eksempel har behov for å forklare den som skal registrere seg noe tilknyttet feltet de skal fylle ut.
    • Velg hvilke ukedager produktet gjenomføres på. Da får alle deltakere og klubben oversikt over hvem som kommer hvilke dager i Oppmøtelistene. Dette er også viktig å sette, dersom du benytter Maks antall på dager.

Merk: Tenk over hvilke felter du trenger å vite om når du skal jobbe med listene dine senere. Det kan spare deg for mye tid når du skal skaffe deg full oversikt.