Autotrekk og Delbetaling

Hvordan fungerer Autotrekk og Delbetaling?

SuperInvite har en kraftig og heldekkende løsning dersom dere ønsker å dele opp beløpet, eller trekke et beløp automatisk pr feks måned. Dette er en populær funksjon som gir muligheten til at flere blir inkludert.

Screen placeholder on a gray background

Funksjoner og oversikt

For intervall type kan du velge År, Måned eller Dag. Dette bestemmer om du vil trekke en gang pr År, Måned eller om du vil trekke en gang om dagen over en gitt periode. Valget som er mest benyttet er pr Måned.

Antall intervaller er hvor mange ganger det skal trekkes beløp. Har du feks valg intervallet “Måned”, og 6 intervaller, trekkes det kun over en periode på 6 måneder.

Dato for første trekk er når første intervall starter. Setter du feks intervall typen til “Måned”, 6 intervaller, og start dato 01.Januar, vil SuperInvite trekke en gang i måneden frem til 01 Juni.

Når man har satt en start dato, som for eksempel 01 Januar, så kan det være noen kommer inn å vil registrere seg 02 Januar. Dette løser vi enkelt ved å gi de muligheten til å betale første intervall direkte, og så går resten av seg selv. Du kan også velge om om de skal betale for alle intervaller uansett, eller kun gjenværende intervaller, dersom de kommer inn etter at første intervall er trukket.

Vi tar oss av utestående trekk

Skulle noen være uheldig og ha byttet kort eller ikke ha dekning når trekket skal betales, gir vi de beskjed om å endre kortet sitt, eller sørge for dekning. Både dere som klubb og de som betaler har hele tiden oversikt og status på alle trekk som har skjedd, og som kommer i fremtiden.

Vær tidlig ute

Du kan i en tidlig fase sende ut invitasjoner / melding om innbetaling, for så at beløpet trekkes senere på en gitt dato dere setter selv. Det gjør at man kan være tidlig ute med å invitere, uten å tenke på å håndtere innbetalinger senere.

Spar klubben for tid og administrative oppgaver

For at Superinvite skal kunne løse utfordringer for klubben daglig, så må vi forstå hvilke behov klubben har har administrativt. Superinvite er bygget opp på akkurat dette prinsippet, der vi hele tiden tilstreber det å løse utfordringer klubben har rundt innbetalinger og administrasjon.

Håvard har bred erfaring fra klubbdrift, og kjenner løsningene våre godt. Kontakt Håvard for en uforpliktende prat.

Håvard Nordlie
Salg og Marked

Telefon: 414 53 151
E-post: havard(at)superinvite.no

Ønsker du en Demo?

Ta kontakt med Håvard, eller velg en tid under der du bokker en full gjennomgang av Superinvite. Det tar ca 5 til 10 minutter.