Kommunikasjon

Med Superinvite når du alle

Kommunikasjon med medlemmer er viktig, og i Superinvite kan du gjøre dette på flere måter. Skal du informere om endringer på en samling eller arrangement, er det bare et klikk unna. Det er også viktig at medlemmer får beskjed om hva de skal betale for, slik at man ikke går glipp av inntekter til klubben. Alt dette løser dere kjapt og enkelt i Superinvite.

Invitation screenshot on an iPad

Funksjoner og oversikt

Med Superinvite er det veldig enkelt å sende ut meldinger om at noe skal betales inn til klubben, eller om dere ønsker å invitere alle medlemmer til feks Fotballskole eller FFO / Akademi. Alt du trenger å gjøre er å hente inn registreringer fra tidligere utsendelser du har, eller om du legger inn via Excel import. Så lenge du har det digitalt, så er det gjort på et par minutter.

Vi holder hele tiden kontroll på hvem som ikke har svart eller registrert seg etter dere har sendt ut invitasjoner. På denne måten kan vi sende ut påminnelser og purringer til de som ikke har respondert. Dette gjør vi helt automatisk, uten at du trenger å huske på det.

For Autotrekk / Delbetaling, så sender vi også ut påminnelser dersom de ikke har dekning på kortet sitt, eller om det er andre avvik. Dette gjør vi opp til fem ganger over 14 dager.

Fordi Superinvite er strukturert slik at du alltid sitter med oppdatert informasjon, er det også enkelt å nå alle om du ønsker å sende ut en melding. Du velger selv hvem du ønsker å sende ut til, og det er gjort på et par minutter. Du kan også velge å sende ut til spesifikke aldersklasser, eller de som har betalt for et spesifikt produkt. 

Vi anser lister og rapporter som en viktig del av kommunikasjon innad i klubben. Det å ha oppdaterte lister og rapporter når man skal ha opprop eller finne informasjon er svært viktig, og sparer klubben for mye tid. Med Superinvite jobber man alltid i sanntid, noe som gir deg siste oppdaterte informasjon uansett plattform du er på, eller hvor du befinner deg. 

Send ut invitasjoner

Det er enkelt å invitere gjennom Superinvite, og du har flere alternativer for å hente inn navn og epost adresser inn i løsningen. Du kan importere fra tidligere utsendelser, eller fra Excel. Vi fjerner alle duplikater, og rydder i eposter som ikke er gyldige slik at du slipper å vaske listene selv.

Automatiske purringer

Etter du har sendt ut invitasjoner til en liste du har eller lagt inn, vil du ha full oversikt over de som har respondert og ikke. Ønsker du å sende ut en automatisk påminnelse til de som ikke har responder, så ordner Superinvite det for dere. På denne måten kan du være sikker på at du får med alle, og at ingen blir utelatt. 

Send ut meldinger

Har du en beskjed eller melding til en aldersgruppe eller noen som har kjøpt et gitt produkt, så kan du enkelt filtrere på disse, og sende ut en melding gjennom Superinvite.

Håvard har bred erfaring fra klubbdrift, og kjenner løsningene våre godt. Kontakt Håvard for en uforpliktende prat.

Håvard Nordlie
Salg og Marked

Telefon: 414 53 151
E-post: havard(at)superinvite.no

Ønsker du en Demo?

Ta kontakt med Håvard, eller velg en tid under der du bokker en full gjennomgang av Superinvite. Det tar ca 5 til 10 minutter.

Noen av våre kunder

Her er noen av rundt 1 100 klubber som benytter Invite AS sine løsninger for en enklere hverdag.