Deltakere og QR kode

Oversikt over alle deltakere, og innsjekk med QR kode

Med Superinvite sin Deltakerliste, får du en god oversikt over alle som skal delta den spesifikke dagen. Du har enkel oversikt over all informasjon om den påmeldte, og kan sende meldinger eller motta beskjeder. Alle som melder seg på, kan også benytte QR kode, og deltakerlisten oppdateres automatisk.

Screen placeholder on a gray background
QR-Code

Prøv QR koden vår i praksis – enkelt og greit

Alle deltakere som er meldt på gjennom Superinvite får tilsendt en egen QR kode de enten kan ha digitalt, eller printe ut. Når koden scannes av arrangør, blir du automatisk sjekket inn.

Ta frem telefonen din og scann koden her, så ser du hvordan løsningen fungerer i praksis. QR kode er enkelt og nyttig i  sammenhenger der du trenger kontroll på oppmøte. Har du spørsmål rundt QR koder i Superinvite, så ta kontakt med oss.

Funksjoner og oversikt

Bruk at QR kodes gjøres ofte i sammenheng med arrangementer, der det er viktig å ha kontroll på antall deltakere, eller hvem som har sjekket inn og ikke. Om det er nødvendig for arrangementet å vite om alle har kommet eller ikke, så er QR kode nyttig å bruke.

QR kode er best å bruke sammen med “Oppmøtelisten” i Superinvite, men kan også brukes uavhengig av den. Bruker du QR kode sammen med Oppmøtelisten, så ser du hvem som har kommet, og ikke møtte opp / deltar. Alt du trenger å gjøre for å aktivere QR kode, er å huke av at dere ønsker dette under “Oppmøteliste”.

En QR Kode i Superinvite inneholder kun informasjon om navn på person, og hva de skal delta på, samt dato og arrangør. Det er kun de som er logget inn i Superinvite som kan få frem denne invitasjonen.

Ja, det er det som er det geniale med QR koder for alle deltakere. Hver gang noen scanner inn sin QR kode, så blir de automatisk oppdatert i Oppmøtelisten til Superinvite.

Håvard har bred erfaring fra klubbdrift, og kjenner løsningene våre godt. Kontakt Håvard for en uforpliktende prat.

Håvard Nordlie
Salg og Marked

Telefon: 414 53 151
E-post: havard(at)superinvite.no

Ønsker du en Demo?

Ta kontakt med Håvard, eller velg en tid under der du bokker en full gjennomgang av Superinvite. Det tar ca 5 til 10 minutter.