Oppgjør og økonomi

Hva er viktig for deg?

Det å håndtere økonomi og innkreving av beløp i en klubb, er ofte en jobb som tar en del tid. Dette har vi forstått, og har derfor designet en helt unik løsning rundt oppgjør og betaling. Med Superinvite trenger du ikke tenke på fakturering eller kreditnota. Hos oss er alt helautomatisk etter du har sendt ut melding om betaling, og du kan følge med på saldoen fortløpende. 

Football kid player running to his teammates, on the field

Funksjoner og oversikt

Med Superinvite slipper du å vente på oppgjøre fra penger som kommer inn – hos oss skjer alt i sanntid. Det betyr at likviditeten til klubben blir bedre, og man slipper administrativt arbeid for å hente ut penger. 

Hver måned lager vi en egen økonomi rapport, som dokumenterer alle økonomiske forhold som har skjedd på kontoen deres, og gir nøyaktig beløp på hva som har kommet inn den aktuelle måneden. Denne kan du via et klikk sende til kasserer eller regnskap som billag for den måneden du har valgt. Dette sparer klubben for både tid og for kostander rundt regnskapsføring.

I Superinvite kan du registrere så mange bankkonto nummer du ønsker. Dette er spesielt nyttig i de situasjoner klubben har avdelinger med forskjellige kontonummre. Det er kun de med ekstra tilgang som kan ta ut penger fra Superinvite, slik at sikkerheten alltid er ivaretatt rundt beløp som tilhører klubben.

Benytter dere Superinvite sin løsning for Autotrekk og Delbetaling, så har vi egne rapporter som viser hva du estimert skal få inn pr. måned, og totalt i gjennom perioden dere trekker. Dette gir klubben bedre forutsigbarhet rundt likviditet, noe som er viktig for klubbøkonomien.

Oppgjør i sanntid

Fordi Superinvite er et heldigitalt system, kan vi tilby alt av oppgjør i sanntid. Det vil i praksis si at når en person betaler eller trekkes gjennom autotrekk vil dere som klubb motta beløpet i sanntid inn til dere. Dette styrker ikke bare likviditeten, men skaper også bedre økonomisk forutsigbarhet for klubben generelt.

Økonomiske månedsrapporter

Superinvite sitt mål er å minimere administrasjonskostnadene, og ikke minst senke terskler på de områder vi kan. Derfor har vi tilrettelagt for enkel økonomisk rapportering, via en månedsrapport man tar ut en gang påfølgende måned, og tar ut beløpet for den måneden. På denne måten tar det bare noen få minutter å ta oppgjør ovenfor regnskapsfører rundt bilagsføring.

Refusjoner og uttak

Vi har forståelse for at noen kan ha behov for refusjon, og har derfor gjort dette enkelt å håndtere. Alt du trenger å gjøre er å definere beløp, så har betaler beløpet tilbake på konto innen 3 til 4 arbeidsdager. Uttak til bankkonto er også enkelt, og både refusjoner og uttak er helt kostnadsfritt for klubben.

Håvard har bred erfaring fra klubbdrift, og kjenner løsningene våre godt. Kontakt Håvard for en uforpliktende prat.

Håvard Nordlie
Salg og Marked

Telefon: 414 53 151
E-post: havard(at)superinvite.no

Ønsker du en Demo?

Ta kontakt med Håvard, eller velg en tid under der du bokker en full gjennomgang av Superinvite. Det tar ca 5 til 10 minutter.