System og brukersupport

SuperInvite og CupManager jobber sammen, og her finner du supportinformasjon til begge løsninger.

Vi i supporten

Under har du kontaktinformasjon til de som jobber med SuperInvite til daglig.

Emma profile picture

Emma Sjöstrand

Support

Emma har jobbet lenge med kunderelasjoner og support, har stor teknisk interesse og er ekspert på nettsider. Hun har alltid fokus på løsninger og dine behov som kunde!

Petronella Liljedahl

Support

Petronella har lengre tid fra hotell bransjen innen salg og kundestøtte. Hun er god teknisk, og har fokus på å hjelpe dere som kunde.

Rebecka profile picture

Rebecka Sjäholm

Support

Rebecka har jobbet med kundeservice i hele sitt yrkesaktive liv og har et omsorgsfullt og trivelig vesen som gjør henne lett å samarbeide med. Rebecka har alltid hatt stor interesse for dyr og engasjerer seg gjerne i ulike dyrespørsmål. Hun er løsningsorientert og hjelper deg gjerne etter dine behov.

Kunderelasjoner

Er du interessert i hva vi kan gjøre for å lette ditt daglige arbeid, kontakt oss.

Håvard profile picture

Håvard Nordlie

Country Manager Norway

Håvard har lang erfaring innen administrering av klubber, og kjenner våre produkter godt. Ønsker du en uformell prat rundt hva vi kan hjelpe dere med, kan du kontakte Håvard.

Jimmy profile picture

Jimmy Carlstrom

Country manager Sweden

Jimmy har jobbet med salg hele livet, og har en enorm interesse for sport i bunnen. Han har spilt alt som kan spilles med ball, og trener nå ungdomslag i håndball. Jimmy forteller deg gjerne om mulighetene i Cup Manager for akkurat din turnering!

Erik profile picture

Ola Erik Frantzen

Marknadsdirektør

Erik har over 10 års erfaring med drift av idrettsforeninger, håndtering av medlems- og treningsavgifter, idrettsskoler, fotballskoler, turneringer og andre aktiviteter. Erik har også over 10 års erfaring med å hjelpe alle våre klubber i våre systemer.

Hvor finner du oss

Her kan du besøke oss om du ønsker å ta en tur innom.