Lister og oversikt

Full oversikt uansett hvor du er

Vi har selvfølgelig støtte for Excel rapporter, men med Superinvite sine sanntidslister får du alltid oppdaterte lister og data.

Viktigheten over å ha oversikt i sanntid har vi hatt fokus på siden vi startet i 2012, og har siden den gang satt en ny standard i bransjen. Med Superinvite er du kun ett klikk unna full oversikt, uansett hvor du befinner deg. 

Male skier checks skis before skiing

Funksjoner og oversikt

Med Superinvite sine rapporter og lister, så fungerer alt i Sanntid. I praksis betyr det at du ikke trenger å tenke på at informasjon du leser i våre lister har mangler. Har foreldrene eller noen betalt for noe i Superinvite på bussen hjem fra jobb fem minuter før opprop, ligger barnet eller personen på listen. 

Med Superinvite sanntidslister og rapporter, kan den som ønsker hente frem informasjon på sin mobil, PC, eller storkjerm når som helst, og hvor som helst. Med Superinvite ahr du alltid full oversikt uansett.

Trenger du å sende en sanntidsrapport til feks trenger for Jenter / Gutter 12, kan du velge denne årsklassen, og sende en egen rapportlink til den du ønsker. Da har de hele tiden oversikt over hvem som har betalt og ikke ved eventuelt opprop.

Superinvite jobber med flere hundre klubber, og må derfor dekke mange forskjellige behov. I alle våre digitale lister og rapporter, kan man sortere data enkelt, slik at det blir enkelt å lete seg frem til det du trenger. Skal du for eksempel finne ut hvor mange som trenger transport til FFO fra en spesifikk skole, er det gjort via noen enkle klikk. 

Sanntidslister

Med Superinvite har du alltid oversikt i sanntid. Sanntidslistene viser alle som har blitt betalt for i samme sekund som noen har betalt. Det vil si at du ikke lenger trenger statiske Excel lister som en oversikt på banen, eller som grunnlag for sjåføren for FFO. Nå kan du bare sende en egen link til den som skal ha oversikt, og du velger selv hvilken informasjon som linken skal inneholde. Dette gjør det enkelt for alle involverte og ha oversikt over deltakere.

Skaff deg en god oversikt

I alle listene i Superinvite, kan du enkelt sortere og filtrere dataene dine slik du selv ønsker. Vil du ta ut en liste på alle som skal ha transport på feks Torsdager, så er det gjort på et par minutter. Og det beste av alt – alle data du jobber med, er alltid oppdatert.

Bearbeiding av data

I noen tilfeller så kan det være nyttig å kunne ta ut lister og data i etterkant av en utsendelse, der sanntid ikke er viktig. Superinvite tilbyr en rekke type Excel rapporter du kan bearbeide. For delbetaling / Autotrekk tilbyr vi også en økonomisk prognoserapport, om hva forventet inntekt gjennom perioden vil innebære. Dette kan være enkle, men gode styringsverktøy for klubben.

Håvard har bred erfaring fra klubbdrift, og kjenner løsningene våre godt. Kontakt Håvard for en uforpliktende prat.

Håvard Nordlie
Salg og Marked

Telefon: 414 53 151
E-post: havard(at)superinvite.no

Ønsker du en Demo?

Ta kontakt med Håvard, eller velg en tid under der du bokker en full gjennomgang av Superinvite. Det tar ca 5 til 10 minutter.