Billag til regnskap (Månedsrapporten)

Billag / Månedsrapporten tar du ut under Innstillinger og Månedsrapport. Videre velger du hvilken måned du ønsker oversikt over, og trykker Last ned månedsrapport.

Slik går du frem for å ta ut billag, sammen med overføringen:

    1. Den tredje eller fjerde hver måned, går til “Innstillinger” på toppen av siden, og velger “Månedlig rapport”
    2. Velg hvilken måned som var den forrige, og trykk på “Last ned rapport”
    3. Da får du ned en Exceloversikt over alle økonomiske bevegelser som har skjedd på Superinvite kontoen deres denne måneden
    4. I de aller fleste tilfeller er det rad 9 på den første fanen som heter “Summert”, og den er merket “Sum av innbetalte beløp i valgt periode, etter refusjoner“

Eksempel:

Superinvite IL har hatt 8 forskjellige utsendelser aktive i April måned, basert på 2 forskjellige idretter som er Fotball og Håndball. Flere av utsendelsene er fortsatt aktive, og noen av avsluttet i April.

Kasserer for Superinvite IL går inn og henter ut månedsrapporten for April, og tar ut beløpet som har kommet inn i Rad 9 i Excel dokumentet. Under fanen “Summert pr utsendelse” kan kasserer også enkelt finne ut hvor mye som skal overføres til Fotball og hvor mye som skal til Håndball dersom de benytter forskjellige kontonummer.

Kasserer sender månedsrapporten til regnskapsfører, og som på en enkel måte kan avstemme bankkonto i henhold til den.

Merk: Gjør du dette i begynnelsen av hver mnd vil dere ha mulighet for god likviditet, god kontroll rundt penger og regnskap.

Merk: Du kan gjerne ta flere måneder om du ønsker det. Da slår du sammen summert – Inngående saldo for valgt periode, og overfører totalsummen –  husk å vise til dette i informasjonen til regnskapsfører.