Delbetaling / Autotrekk

SuperInvite har en fleksibel løsning når det kommer til Delbetaling og Autotrekk, og under har du en oversikt over hvilke variabler du kan velge mellom når du setter opp et produkt med delbetaling. Du kan kombinere alle typer produkter med delbetaling i en og samme utsendelse.

  1. Intervall type – Her kan du velge mellom Dag, Måned og År som intervall for når trekke skal skje automatisk.

  2. Antall intervaller – Her setter du hvor mange intervall du ønsker å trekke. Setter du for eksempel 6 intervaller, og «måned» som intervall type, vil det blir trukket en gang pr måned, i 6 måneder. Du kan la denne stå åpen uten å sette noen verdi, og det vil da være ubegrenset med intervaller.

  3. Når første trekk starter – Du kan sette en fremtidig startdato for når første trekk skal starte, eller du kan la det første trekke starte når personen registrerer seg.

  4. Håndtering av intervaller
    • Kan komme inn etter, betal kun resterende intervaller – Dette betyr at dersom det er 6 intervaller satt, og noen kommer inn etter andre intervall er trukket, så vil de kun betale for 5 resterende intervaller.
    • Kan komme inn etter, betal allikevel alle intervaller – Dette betyr at dersom det er 6 intervaller satt, og noen kommer inn etter andre intervall er trukket, så vil de allikevel betale for 6 intervaller, men vil ligge ett intervall bak.
    • Ikke tillat å komme inn etter – Dette betyr at det ikke er mulig å melde seg på eller betale etter at dato for første trekk er satt.

5. Håndtering av priser gjennom perioden – Ønsker man å sette forskjellige priser på trekk pr måned gjennom perioden, kan man velge å gjøre det. Huk av for den måneden du ønsker en annen pris, og sett ønsket pris. De forskjellige prisene vil også vises for de som melder seg på.

Merk: Du kan enkelt flytte produkter og kategorier opp og ned i rekkefølge om ønskelig, ved å dra de med musepeker der du ønsker å plassere. Har du jobber lenge med omrokkering på mange produkter og kategorier, kan det lønne seg å lagre alle endringer, og så trykke CTRL+F5. Da resetter du siden din, slik at nettleseren din enklere kan håndtere nye endringer.