Eksporter lister og rapporter

I SuperInvite har du en rekke muligheter for å jobbe med data på en variert og fleksibel måte som passer deg. For å finne frem til disse, går til Rapporter og videre til fanen som sier Eksporter lister.

Nederst på siden finner du valg om å benytte følgende eksport alternativer:

Sanntidsrapporter (Link): Dette er en svært nyttig funksjon, når du har behov for å se lister i sanntid. Du får opp alle lister i sanntid. Det betyr at om mor eller far sitter på bussen å betaler 2 min før trening, så får klubben opp informasjon om det i sine lister.

Eksempel:

Du skal sende en oversikt over alle som har betalt Treningsavgiften til lagleder for G12, slik at de enkelt kan følge med på mobilen sin, når de er på banen. Da huker du av kun på G12, og sender linken til riktig lagleder. Lagleder vil i sanntid har oversikt over alle om har betalt treningsavgiften for sitt lag.

Påmeldingsliste (Excel): Dette er det samme som sanntidsrapport, men listen kan ikke oppdateres i sanntid, etter at du har lastet ned Excel oversikten din.

Eksempel

Året er over, og du skal jobbe med medlemslisten din. Da kan du ta ut en Påmeldingsliste i Excel, og jobbe videre med den der.

For begge disse rapportene kan du benytte deg av filtreringsmulighetene du ser på siden, der du kan huke av og på forskjellige produkttyper du ønsker i rapporten. Dette er spesielt viktig å tenke på i forhold til Sanntidsrapporten, der du ønsker å huke vekk eventuell sensitiv informasjon.

Ordreliste (Excel): Ordrelisten din viser deg all informasjon du trenger for å ha oversikt over detaljer rundt ordrer. Her ser du hvem som har betalt, beløp, og dato for betalingen.

Eksempel

Skal du dokumentere beløpet og alle innbetalinger tilknyttet en Fotballskole, kan du sende denne listen.

Invitasjoner (Excel): Denne er kun relevant dersom du har sendt ut invitasjoner gjennom Superinvite. I dette Excel arket får du oversikt over alle som har blitt invitert, og hvem som har respondert og ikke.

SE OGSÅ: