Siste oppdateringer, og hva som kommer på nyåret 2024.

Boys and coach teaming up, on the field, seen from behind

Link for direkte betaling i alle betalingspåminnelser

På alle betalingspåminnelser som sendes ut, er det nå en ny funksjon tilgjengelig der bruker kan velge å betale / gjøre opp utestående beløp direkte. Vi håper at dette kan bidra til at beløpene blir betalt raskere inn til klubben, og muliggjør også at en annen person kan betale (For eksempel partner), eller om man ønsker å bruke et annet kort enn det som er registrert på trekkene.

Ønsker dere hjelp til å sette opp FFO eller Akademiet deres, så er det bare å ta kontakt med oss.

Enklere oversikt over ubetalte trekk og stoppede trekk

Til nå har man hatt en fin oversikt over alle delbetalingstrekk som har utfordringer med å bli trukket. Vi har nå gjort det enda enklere å skille mellom trekk som fortsatt blir forsøkt trukket, og trekk som har blitt forsøkt 5 ganger, og derfor stoppet forsøkene på. Den nye funksjonen gjør det enklere å følge opp de som har utestående trekk / fordringer klubben kan kreve inn

Enklere oppsett av flervalgsprodukter

I takt med en voksende kundemasse og videreutvikling av våre løsninger, utvider vi nå support avdelingen vår med enda en ny medarbeider. Ta godt i mot Amanda Karlsson fra og med 15 August. Dette gjør vi for at dere som bruker skal få den beste servicen i markedet. Har du spørsmål om våre løsninger er det bare å kontakte oss.

Vi utvider support ytterligere, og ønsker Amanda velkommen

Det å tilby en rask og tilgjengelig support er viktig for oss, og i takt med en sterk vekst av nye kunder ansetter vi nå enda en ny person på support. Vi ønsker Amanda velkommen til teamet.

Har du / dere noen spørsmål eller trenger hjelp til å sette opp en utsendelse i Superinvite, så ta kontakt med vår support avdeling via https://superinvite.com/support/ så hjelper vi dere gjerne.

Hva jobber vi med nå?

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle Superinvite, slik at våre brukere skal få en enda enklere hverdag. Selv om vi allerede er ledende på funksjonalitet rundt håndtering av Akademier og FFO, så har vi noen større oppdateringer rundt det som kommer på nyåret. Under finner du litt informasjon om det.

– Variable priser for autotrekk på Akademiet

Aktivitetsnivået gjennom sesongen kan variere noe, ut ifra høytider som jul / nyttår, sommerferien, og andre forhold. Dette påvirker også hvilken pris man skal sette denne måneden. Snart kan man sette priser pr. måned gjennom året, som for eksempel null beløp i Juli måned, eller halv pris i Desember måned da aktiviteten vanligvis er noe lavere. Vi håper dette kan gjøre opplevelsen av Superinvite enda enklere for Akademihåndtering.

– Oppsigelsestid for Akademiene

Noen Akademier har oppsigelsestid, der man for eksempel har en eller to måneders oppsigelsestid. Snart lanserer vi en funksjoner der man kan sette en gitt oppsigelsestid, fra den datoen noen avbryter delbetalingen.

– Enklere å endre en aktiv påmelding på Akademiet

I noen tilfeller ønsker deltakere på Akademiet å endre fra for eksempel to til tre dager i uken, eller motsatt. Vi jobber nå med en løsning der man enkelt kan endre dette direkte, uten at man må avbryte aktiv plan og legge innen en ny registrering.

Som alltid er det bare å ta kontakt med oss om dere har noen spørsmål, eller trenger hjelp.

Del dette innlegget

Flere nyheter