Ny og forbedret FFO / Akademiløsning i Superinvite

Three happy boys on the football field

Ny og forbedret FFO / Akademiløsning

Den siste tiden har vi jobbet med å gjøre akademiløsningen i Superinvite enda bedre og enklere å bruke. Nå trenger man ikke lengre sette opp flere produkter etter hvor mange dager man kjører akademiet, da prisen tilpasser seg automatisk etter hvor mange dager brukeren velger. Dersom det skal gis en rabatt etter hvor mange dager man deltar, så legges dette enkelt inn under «Rabatter». Her kan du se et eksempel på hvordan den nye løsningen ser ut.

Ønsker dere hjelp til å sette opp FFO eller Akademiet deres, så er det bare å ta kontakt med oss.

Opphold mellom intervaller for delbetaling

Man kan nå sette intervaller på delbetaling / auto trekk med ønsket fast opphold mellom hvert intervall. For eksempel kan det nå trekkes automatisk hver andre eller tredje måned, i stedet for at det trekkes hver måned.

Utvidet support

I takt med en voksende kundemasse og videreutvikling av våre løsninger, utvider vi nå support avdelingen vår med enda en ny medarbeider. Ta godt i mot Amanda Karlsson fra og med 15 August. Dette gjør vi for at dere som bruker skal få den beste servicen i markedet. Har du spørsmål om våre løsninger er det bare å kontakte oss.

Sveriges største ishockey klubb går over til Superinvite

Färjestad BK som er Sveriges største ishockey klubb blir totalkunde, og skal bruke både Superinvite og Cup Manager til sine arrangementer. I tillegg vil FBK Hockeyallianse med sine 17 klubber gå over til Superinvite. Vi setter stor pris på tilliten fra de, men også alle dere andre som har nytte av våre løsninger.

Stawisha Jamii tar med laget sitt til Norge

Som dere kjenner til kan alle som betaler noe i Superinvite velge å donere et beløp til Stawisha Jamii, som jobber med barn og unge gjennom idrett i Kenya. De skal nå delta på Skandia Cup, og vi stiller selvsagt med splitter nye drakter til hele laget. Vi benytter anledningen til å takke alle som har vært med å støtte, slik at dette har blitt mulig.

Del dette innlegget

Flere nyheter