Spennende nyheter fra Superinvite – april 2022

Teenagers standing in a circle and holding a ball, looking down at camera

Hei

Påsken er passert og vi merker stor aktivitet i klubbene om dagen. Det er gøy å se hvordan både barn og voksne rundt i det ganske land, igjen kan arrangere og delta på aktiviteter etter noen år med pandemi. Vi i Superinvite fortsetter kontinuerlig å videreutvikle systemene for at dere skal kunne optimalisere aktivitetene, og bruke tiden deres på det som er gøy. Den siste tiden har vi laget enda flere nyttige funksjoner som gjør hverdagen enda lettere for klubbene, ekspandert internasjonalt, og styrket support.

Ny Sales Manager i Danmark
Lars Bergstrøm er ansatt som ny Sales Manager i Danmark. Vi ønsker Lars velkommen og gleder oss til å jobbe med han fremover. Lars har lang fartstid med kundebehandling og idrett, og han vil hjelpe enda flere klubber og turneringer i gang med Superinvite og Cup Manager i Danmark.

Ny support medarbeider
Vi har også styrket support avdelingen vår, og ønsker Momodou Cham velkommen på laget. Momodou har erfaring både fra klubb og support, han har også bodd flere år i både Norge, Sverige og England. Momodou er allerede godt i gang og vi ser frem til å kunne gi dere super service ved behov.

Populær Superinvite App
I Superinvite Appen for de som betaler og melder seg på, så har man full oversikt over alle ordrer, påmeldinger, QR koder for oppmøte, samt administrering av betalingskort, osv. Vi anbefaler alle våre klubber å oppfordre medlemmene til å benytte Superinvite appen for en enklere hverdag, både for de som betaler, og for klubben.

Periodisk omsetningsrapport
Vi anbefaler alle klubber å bruke månedsrapporten i Superinvite når de skal ta oppgjøret for hver måned. Det er allikevel vært et behov for en egen rapport der klubben kan se alle omsetningstall gjennom et helt år eller ønsker intervall. Dette er nå tilgjengelig under «Innstillinger».

Deltakerlisten
Har du FFO, Fotballskole eller andre arrangementer, så kan dere nå enkelt får melding om hvem som kommer og ikke i forkant. Da er det enklere å planlegge det hele, og gir bedre forutsigbarhet. I Superinvite under «Oppmøteliste» så har dere full oversikt over alle som har meldt seg på de aktuelle dagene. Husk å sette Ukedag foran hvert produkt under «Alternativer». Ta kontakt med oss om du har spørsmål rundt «Oppmøtelisten» i Superinvite.

Del dette innlegget

Flere nyheter