Ny og forbedret FFO / Akademiløsning i Superinvite

Coach and kids discussing game strategy on the field

Vi har oppdatert Superinvite

Med spesielt fokus på å Superinvite sine FFO / Akademifunksjoner, har vi nå sluppet siste oppdatering i Superinvite. Under finner du litt informasjon om de nye funksjonene. Ønsker dere hjelp til å sette opp FFO eller Akademiet deres, så er det bare å ta kontakt med oss.

Variable priser for Autotrekk på FFO / Akademiet

Aktivitetsnivået gjennom sesongen kan variere noe ut ifra høytider som jul / nyttår, sommerferien, og andre forhold. Dette påvirker også hvilken pris man skal trekke pr. måned, der man for eksempel kan sette halv pris i Desember, og kanskje en redusert pris i Juli måned under sommerferien. Vi håper dette kan gjøre opplevelsen av Superinvite enda enklere for Akademihåndtering. Her kan du lese mer om hvordan du går frem.

Endring av en aktiv påmelding til FFO/Akademi

I noen tilfeller ønsker deltakere på Akademiet/FFO å endre fra for eksempel to til tre dager i uken, eller motsatt. Tidligere måtte man avbryte og foreta en ny bestilling, men nå er dette superenkelt enten for klubben eller den påmeldte å endre selv, helt sømløst. Les mer her hvordan du endrer en aktiv påmelding.

Vi utvider vår support avdeling

I forhold til et stort antall nye kunder som ønsker å bruke våre løsning (Superinvite og CupManager), utvider vi vår supportavdeling. Vi ønsker Rebecka Sjöholm velkommen til teamet, og som alltid er det bare å kontakte oss om dere trenger hjelp til noe.

Har dere husket å linke til turneringsoversikten lett tilgjengelig på klubbnettsiden?

Både nye og etablerte lagledere og trenere leter til stadighet etter turneringer de kan delta på utover våren. På www.cupinvite.com finner lagledere og trenere oversikt over lokale og nasjonale turneringer. Bruk gjerne to minutter på å legge lenken www.cupinvite.com på klubbnettsiden, slik at den blir enkelt tilgjengelig for trenere og lagledere.

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig fin dag videre.

Hilsen alle oss i Superinvite

Del dette innlegget

Flere nyheter