Gode nyheter, og god sommer!

Boy standing on a stadium, looking up next to a big smartphone with SuperInvite new app on its screen

Nå går vi mot lysere tider som mange har ventet på, og i mellomtiden har vi ikke ligget på latsiden i Superinvite. Her har du litt mer informasjon som er relevant for deg som Superinvite bruker.

Filtrering på meldinger

Du kan nå filtrere på både hvilke ukedager den påmeldte har valgt, og på faste variabler i registreringsskjema. Dette gjør at du enklere kan sende ut meldinger og kommunisere med medlemmer til de du ønsker å treffe, fremfor å sende ut til alle påmeldte.

Oppmøte liste og kommunikasjon

Husk også at du nå kan sette hvilke ukedager utsendelsen gjelder, slik at alle påmeldte kan se hvilke aktiviteter de/barna er registrert på. Da kan de også gi beskjed om de kommer eller ikke, slik at dere som klubb har bedre forutsigbarhet.

Superinvite App

En Superinvite App bidrar til at medlemmer av klubben får med seg mer informasjon om hva som sendes ut. Etter at flere hundre personer har testet den nye Superinvite Appen, har vi kun fått gode tilbakemeldinger.

Rapportering for skattefradrag

I begynnelsen på hvert år er klubbene forpliktet til å sende inn informasjon om hvem som har betalt for FFO / Akademier (Barnepass). Foreldre får skattefradrag på den type kostnader, og er pliktig til å rapportere dette på vegne av hver enkelt. For året 2021 og fremover vil det være mulig å hente ut en slik type rapport, som også kommer i XLM format for de som ønsker det. Da tar det klubben kun et par minutter å løse dette med foreldrefradrag.

Fritidskortet

BUFDIR har kjørt en pilot i noen kommuner rundt Fritidskortet. Dette er en løsning for å inkludere alle, der familier kan søke om midler til å dekke aktivitetsgebyrer for barna. Løsningen og rammene rundt dette er ikke avklart fra BUFDIR enda, men vi jobber nå med å få på plass en løsning slik at det er enkelt å håndtere Fritidskortet gjennom Superinvite. Vi kommer tilbake med mer informasjon rundt dette når BUFDIR har konkretisert mer hvordan dette skal fungere i praksis.

Cup Manager

Cup Manager utvikler seg stadig, og nå er det enda enklere å håndtere påmeldinger og kommunikasjon gjennom løsningen. Her logger du deg inn for å gå til den nye Webbaserte CM løsningen – https://cmweb.cupmanager.net/ Når det gjelder kampoppsett så gjøres dette fortsatt via klientversjonen, men vil også bli webbasert i løpet av 2021. Ta kontakt med vår supportavdeling om du har spørsmål.

Tilgjengelighet i sommer

Som vanlig er vi alltid tilgjengelige for spørsmål eller hjelp rundt utsendelser gjennom sommeren. Du finner alt av informasjon på denne siden – https://www.superinvite.com/support/.

Vi ønsker også alle sammen en riktig god sommer.

Del dette innlegget

Flere nyheter