God jul, og litt info om nye funksjoner i Superinvite

Five happy friends skiers are having fun and posing together at ski resort

Nye funksjoner i Superinvite
Superinvite har ikke ligget på latsiden når det gjelder videreutvikling av nye funksjoner i 2020. Vi har brukt tiden godt, og under finner du litt informasjon om hva som er helt nytt i Superinvite.

Ny Superinvite App
For at kommunikasjonen mellom klubb og medlem / deltaker skal bli bedre og enklere, har Superinvite nå lansert en egen Superinvite App. Gjennom denne kan man sende meldinger, gi beskjed om oppmøte på konkrete dager, administrere betalingskort, betaling av utestående beløp, med mer. Spesielt de klubbene som har FFO / Akademi, vil ha stor nytte av den nye Superinvite Appen. Les mer om den nye Appen her.

Oppmøtelister i sanntid
En funksjon der man kan registrere og administrere oppmøte har vært etterspurt en god stund. Nå er den endelig på plass, og det er superenkelt å komme i gang. Alt du trenger å gjøre er å sette ukedager på produktene dine, så ordner Superinvite resten. Det tar kun et par minutter. Da får også foreldrene en enkel melding så fort barnet er registret, noe som skaper enda bedre trygghet. Les mer om oppmøtelister her.

Sett maks antall på dager (Akademi / FFO)
I januar 2021 lanserer vi også maks antall deltakere på de forskjellige dagene man ønsker å delta på Akademiet / FFO, eller andre type utsendelser. Dette har vært en etterspurt funksjon, og er nå endelig på plass. Dette gjør det enklere å administrere påmeldinger, slik at det blir optimalt jevnt fordelt på dager, og skaper mindre administrativt arbeid. Mer informasjon kommer på nyåret så fort det er lansert.

Er det tid for å tenke Turneringer?
Utsiktene i 2021 ser noe lysere ut enn i Mars 2020, og vi ser at flere og flere klubber begynner planlegningen av nye turneringer i CupManger for året 2021. Ønsker dere å sette opp alt klart sammen med en av våre medarbeidere så ta kontakt med oss. Bruker dere Cup Manger, så kommer dere også med på listen over alle turneringer på https://www.cupinvite.com/

Åpningstider julen 2020
Alle oss i Superinvite er som vanlig tilgjengelig hele julen, og det er bare å ta kontakt med oss om det er noe dere trenger hjelp til. 

Takk for samarbeidet 2020, og riktig god jul og godt nyttår
Vi ønsker alle våre samarbeidspartnere en riktig god jul, og et godt nyttår. Vi ser frem til å jobbe videre med dere i 2021.

Vennlig julehilsen
Superinvite Team

Del dette innlegget

Flere nyheter