Viktig informasjon rundt Superinvite og NIF Integrasjon

Teenagers standing in a circle and holding a ball, looking down at camera

Superinvite og NIF integrasjon

Superinvite jobber med flere hundre klubber på Medlemskontingent og Treningsavgifter, og vil i løpet av høsten tilby en NIF-godkjent medlemsløsning for håndtering av disse. Selve løsningen vil være levert sammen med Consio / Team Data systems, som allerde er en godkjent integrasjonspartner med NIF.

Dette ønsker vi å tilby for at dere som klubb skal få et tilbud om en helhetlig løsning som dekker alle behov rundt håndtering av medlemsmassen deres. Løsningen vil på samme måte som Superinvite være et brukervennlig og funksjonsdekkende system. Løsningen er planlagt klar innen nyttår 2019, og vi vil fortløpende informere dere om utviklingen videre.

Superinvite blir flere

Vi har hatt stor pågang med nye klubber også i 2019. Vi har derfor ansatt en ny person som skal ta godt vare på våre nye og gamle kunder, og ønsker Håvard Nordlie velkommen på laget. Håvard har bred erfaring innen salg og markedsføring, samtidig som han har vært aktiv i klubb administrasjon over flere år. Han starter hos oss 01.10.2019, og vil bli godt kjent med dere etter hvert.

Nye regler for betaling på nett

Sikkerhet rundt betalinger er viktig for Superinvite, og vi har den siste tiden jobber med å tilfredsstille EU sine nye retningslinjer for sikker betaling på nett (SCA). Dette vil i praksis si at alle som betaler gjennom Superinvite må verifisere sine betalinger ett ekstra steg. Hvordan hver enkelt må verifisere betalingen, er opp til banken de benytter. Du kan finne mer informasjon fra Finanstilsynet om den nye reguleringen på denne siden.

Gjør det enkelt med sanntidslister

Sanntidslisten i Superinvite er en nyttig funksjon som kan spare deg for mye tid. Denne listen viser alle som har betalt i sanntid, og åpnes via en enkel link uten at du trenger å logge deg inn. Sanntidslisten tar du enkelt ut under «Rapporter» og «Eksporter lister». Husk at du også kan skreddersy din egen liste, og sende rapportlinken til lagleder eller den som er ansvarlig. Det er også enkelt å søke i listene, slik at du kan strukturere innholdet slik du ønsker.

Har du spørsmål til overstående må du gjerne kontakte oss.

Del dette innlegget

Flere nyheter