Nye funksjoner i Superinvite – sommer 2019

Children holding the SuperInvite banner

Vi er stolte av å vokse både tenkisk, og på kundesiden

Superinvite har frem mot sommeren vært aktive med videreutvikling, og har produsert flere nye funksjoner som våre klubber har etterspurt. Det er alltid gøy å introdusere ny-utvikling på en plattform som store deler av Norges klubber og foreninger benytter. Under har du en enkel oversikt over nye funksjoner som er lansert, og vi håper dere får god nytte av de.

Live linker
Sanntidsrapportene blir brukt hyppig av de aller fleste, og vi har nå pusset opp denne delen av Superinvite. Du kan nå sette navn på alle live-linker, der du samtidig får tilgang til Excel versjonen av filtreringen du har satt. Endrer du filtrering, blir det oppdatert for alle som har tilgang til linken. Det er nå også enda enklere å velge hvilke produkter og registreringsfelter som skal være med i sanntidsrapporten.

Tekst på invitasjonen
Flere har etterspurt en funksjon der man kan legge inn sin egen invitasjonstekst på invitasjonene som sendes ut fra Superinvite. Det får du enkelt tilgang til ved å forhåndsvise invitasjon under fanen “Kommunikasjon”.

Eposter i ny drakt
Tusenvis av mennesker mottar eposter fra Superinvite hver uke. Vi har derfor “pusset opp” alle eposter som Superinvite sender ut, som eksempelvis kvitteringer, invitasjoner, påminnelser, osv. Disse har nå fått et mer moderne design, og inneholder mer informasjon som kan være nyttig for mottaker å vite.

Enklere oppsett av produkter
På siden der man setter opp produktene i Superinvite, har vi laget siden enda mer oversiktlig og brukervennlig. Vi har også gjort flytting av produkter / endring av rekkefølge enda mer stabilt uansett nettleser.

Notater på ordre
I noen tilfeller kan det være nyttig å legge inn ett notat på en Ordre, om noen for eksempel har fått refundert en halv periode, eller andre forhold som gjelder betalingen. Nå kan du enkelt legge inn et lite notat på ordren, slik at du slipper å huske det til senere.

En helt ny hjelpeside
Superinvite er intuitivt og enkelt å bruke for de fleste, men dekker flere og flere funksjoner ettersom tiden går. Vi har derfor laget en egen hjelpeside, der du får informasjon om det de fleste lurer mest på. Superinvite sin hjelpeside finner du her. Denne har du også tilgang til øverst på siden når du er logget inn i Superinvite.

Superinvite konto
Alle som nå betaler gjennom Superinvite får en egen Superinvite konto, med mindre de ikke ønsker det. Vi har nå pusset opp alle sidene som gjelder betalerne sin egen Superinvite konto, og viser nå alle detaljer som gjelder ordrer, rabatter gitt, delbetalings trekk, refusjoner, osv. I løpet av høsten kan de også gi beskjed om de møter på aktiviteter eller ikke i sanntid, slik at dere alltid har oversikt.

Prognose på inntekt ved delbetaling
For å skape en forutsigbarhet rundt inntekter ved bruk av delbetaling, har vi laget en helt egen rapport for dette. Den ligger under fanen «Betalingsstatus» i rapporten som heter «XLS Transaksjoner». Vi håper dette kommer til nytt for alle våre klubber som bruker delbetaling eller Autotrekk.

Del dette innlegget

Flere nyheter