Kommunikasjon utvidelse

Laptop and smartphone with icons of internet communication concept

Kommunikasjon


Vi ser også at mange personer oppretter en egen Superinvite konto, selv om det kun kreves ved bruk av Autotrekk. En slik konto gir mange muligheter, og derav blant annet en bedre og styrket kommunikasjonsplattform mellom klubben og medlemmer. Fra og med Januar 2019 vil alle med en Superinvite konto få opp en ukeplan, der alle aktiviteter de er meldt på vil stå. Her kan alle gi beskjed dersom de ikke har anledning til å møte, og gi en beskjed til klubben. I første omgang er dette er spesielt aktuelt på Akademi eller FFO, men kan også brukes ved andre type utsendelser.

Klubben kan også velge å sette på en automatisk påminnelse på et intervall man setter selv, der alle påmeldte får en beskjed om å gi beskjed om de ikke kan møte. På denne måten får dere som arrangør mer korrekte lister på oppmøte, og kan planlegge bedre.

Funksjonen er i første omgang en pilot, der vi ønsker å samle erfaringer og tips fra dere som ønsker å benytte denne funksjonen. Denne vil være tilgjengelig rundt 20 Januar 2019.

Del dette innlegget

Flere nyheter