Delbetaling og Autotrekk i Superinvite

Secure online payment concept

Delbetaling / Autotrekk

Med Superinvite sin delbetalingsløsning har du alt du trenger for å håndtere følgende behov:

  1. Trekke beløp automatisk hver dag, måned eller år
  2. Få inn påmeldinger først, og ta betalt senere
  3. Dele opp større beløp i mindre beløp over en periode

Så fort noen har lagt seg på en Autotrekk-plan, trenger hverken klubben eller den som betaler foreta seg noe, og alle trekk skjer automatisk i henhold til plan som er satt.

Her er et par eksempler på hvordan Autotrekk i praksis kan brukes:

  1. SFO / Akademier, der det trekkes automatisk hver måned
  2. Treningsavgifter der beløp kan være høye, og det er behov for å dele det opp i for eksempel 3 eller 4 trekk gjennom året.
  3. Treningsstudio – Trekkes hver måned inntil det sies opp
  4. Innsamlingsaksjon – få medlemmer til å feks betale automatisk 30 Kr i måneden i støtte til klubben.

Disse variablene kan du velge å sette selv:

  1. Intervall type: Dag, Måned eller År
  2. Antall intervaller: Her setter du hvor mange trekk som skal skje
  3. Når starter første intervall: Her kan du sette en konkret dato hvor første trekk skjer, eller man kan sette den til å starte perioden når første betaling skjer.
  4. For sent komming: I noen tilfeller skal man betale kun resterende intervaller, dersom man kommer inn etter at første Intervall er trukket. Man kan også velge at alle uansett skal betale alle intervaller, selv om de kommer inn etter første intervall er trukket.

Alle som kommer inn etter at første intervall er trukket, vil få spørsmål om de vil betale for Inneværende, eller neste periode. For eksempel: «Per» forteller pappa eller mamma den 5 Januar at han vil starte på akademiet, men første trekk var satt til 1 Januar. Den som betaler for Per, vil da får spørsmål om de vil betale for inneværende, eller neste periode. Her skal man velge Inneværende periode, da Per ønsker å være med i Januar. Skulle Per startet på Akademiet den 1 Februar, skulle man valg Neste periode.

Rapportering

I ordrelisten vil alle ordrer stå, uansett som de er avbrutt av enten klubben selv, eller av den som har plassert ordren. Dersom en Autotrekk-plan er avbrutt, vil de som det betales for gå ut av alle deltakerlistene. Det er viktig å huske på at det er forskjell mellom Ordrelisten og Deltakerlisten. Ordrelisten viser historikk og økonomi, men Deltakerlisten viser faktisk hvilke deltakere det er betalt for.

Hva skjer om det ikke er dekning på kortet?

Når det ikke er mulig å trekke gitt beløp, vil vi merke ordren rød i Ordrelisten din. Videre forsøker vi å trekke opp til fem ganger videre, helt til personen sørger for å ha dekning på kontoen. Vi vil sende en epost til den det gjelder hver gang vi forsøker å trekke, om at de må sjekke kontoen sin.

Har du spørsmål eller innspill til delbetaling eller autotrekk, kontakt oss på dag(at)superinvite.no

Del dette innlegget

Flere nyheter