Slik fungerer Autotrekk (Delbetaling) i Superinvite

SuperInvite website address

Autotrekk (Delbetaling) kort fortalt

Autotrekk gjennom Superinvite vil si at når du velger produkt, registrer deltaker og betaler, så vil samme beløp bli trukket automatisk en gang i måneden. Man kan på mange måter sammenlikne det med å abonnere på et treningsstudio. Datoen i måneden når beløpet trekkes kan variere ut i fra hva klubben setter. Det står oppført for hvert produkt hvor mange trekk som kommer, og når første trekk starter.

Dersom du kommer inn etter at første trekk har skjedd, får du spørsmål om du vil betale for «Inneværende periode», eller «Neste periode», og da skal du som regel velge «Inneværende periode». Det er kun de som ikke skal starte eller betale før neste periode, som skal velge «Neste periode».

Dersom det skulle være problemer med betalingen av forskjellige grunner (Ikke dekning, utgått kort, osv), så vil vi automatisk forsøke tre ganger til, de påfølgende tre dagene. Inntil beløpet er trukket, vil man ikke vises i listene over de som har betalt, så det er viktig å benytte ett kort du vet det er dekning på, og som ikke går ut på dato i umiddelbar fremtid.

Endring av bestillingen din etter første trekk har skjedd.

Skal du for eksempel endre fra en plan som koster deg 200 Kr i måneden, til en plan som koster 300 Kr måneden, så må du formelt sett gi klubben autorisasjon til å trekke 300 Kr i stedet for 200 Kr. Slik ivaretar løsningen din sikkerhet.

For å endre på en bestilling etter første trekk, logger du deg inn på Superinvite kontoen din her. Her kan du gå inn på ordren og avbryte den aktive planen. Videre må du legge inn en ny ordre der du velger produktet som koster 300 Kr måneden, og som videre gir Klubben tillatelse til å trekke gjeldene beløp påfølgende måneder. Linken til utsendelsen finner du i ordreinformasjonen. Her får du også spørsmål om du skal betale for «Inneværende periode», eller «Neste periode». Hva du velger her, kommer an på om du avbrøt den gamle planen inneværende periode, eller om du allerede har betalt 200 Kr for inneværende. Kontakt klubben din som du er i tvil rundt dette.

Inne på kontoen din som du finner her, så kan du også endre kortet ditt, se alle relevante utsendelser, avbryte Autotrekk-planer, og se hvilke planer du ligger på. Dette er en nyttig side der du har oversikt over alle aktiviteter du bestiller gjennom Superinvite.

Del dette innlegget

Flere nyheter