Betaling av Tertnes FFO Telenor Xtra

Tertnes IL Club's Logo

Betaling av Tertnes FFO Telenor Xtra

Fra og med Oktober måned startet Tertnes med Autotrekk. Autotrekk vil si at når du velger produkt, registrer deltaker og betaler, så vil samme beløp bli trukket automatisk en gang i måneden, og for Tertnes sin del er datoen den 10`ende hver måned beløpet blir trukket. Man kan på mange måter sammenlikne det med å abonnere på et treningsstudio.

Du vil få spørsmål om du vil betale for «Inneværende periode», eller «Neste periode», og da skal du som regel velge «Inneværende periode». Det er kun om man er helt ny på Tertnes FFO Telenor Xtra, og ikke skal begynne før neste periode, man skal velge «Neste periode».

Linken til Autotrekk for Tertnes FFO Telenor Xtra finner du her: https://www.superinvite.no/#/invitation/f6a4f71e72dfe084f2d4b5bf96963e02

Endring av bestillingen / valgene dine under perioden

Skal du for eksempel endre fra to dager i uken til tre dager i uken for barne ditt, så må Tertnes få en autorisasjon fra deg om det er i orden å trekke ett høyere beløp pr måned, enn det som to dager i uken koster. Det samme gjelder for det motsatte.

For å endre på en bestilling (Autotrekk), logger du deg inn på https://www.superinvite.no/#/customers/login. Her kan du gå inn på ordren, og avbryte den aktive planen. Videre må du legge inn en ny ordre der du velger for eksempel tre dager i uken, og som videre gir Tertnes tillatelse til å trekke gjeldene beløp påfølgende måneder. Her får du også spørsmål om du skal betale for «Inneværende periode», eller «Neste periode». Hva du velger her, kommer an på om du avbrøt den gamle planen inneværende periode, eller om du allerede har betalt for inneværende. Kontakt klubben din som du er i tvil rundt dette.

Del dette innlegget

Flere nyheter