Delbetaling i Superinvite – Lansert 03.10.2018

Plant growth - new life

Informasjon om Superinvite delbetaling

Superinvite har nå lansert full løsning for delbetaling. Dette er en unik digital løsning, der man har god fleksibilitet rundt det å kunne ta beløp periodevis, fremfor hele beløpet på en gang. Delbetaling passer bra til treningsavgifter, FFO, medlemskontingenter, eller andre engasjement som foregår over lengre tid. De som betaler vil også kanskje oppleve det som en mer mildere form for betaling, noe vi har som ønske å tilfredsstille.

Delbetaling er en funksjon som må benyttes med omhu. Det er en løsning som potensielt er i stand til å trekke hundrevis av medlemmer samtidig for et gitt beløp dere setter på et valgt intervall. Selv om vi har laget det veldig enkelt for dere å sette opp, vil vi oppfordrer alle til å benytte delbetaling på en sikker og ryddig måte. Ta gjerne en ekstra sjekk etter at du er ferdig med oppsettet, eller ta kontakt med oss om du er usikker på noe.

Når trenger du delbetaling? Du kan ha god nytte av delbetaling når du har faste arrangementer som gjelder kurs, akademier, treningstider, osv. Delbetaling kan også være fint på treningsavgifter, der beløpene ofte kan være noe høye, og kan da være en fin løsning for å dele opp totalbeløpet over for eksempel 4 til 6 måneder.

Oppsett av delbetaling

Når du skal sette opp delbetaling, må du ta stilling til følgende innstillinger:

Intervall type – Denne vil alltid stå som «Månedlig» som standard. Du kan endre denne til «Daglig», eller til «Årlig» intervall.

Eksempel: Du skal ta inn automatiske trekk for Akademiet / FFO, der beløpet trekkes hver måned. Da velger du intervallet “Månedlig”

Antall intervaller – Dette er hvor mange ganger det angitte beløpet (Intervallet) skal trekkes. Velger du for eksempel Månedlig med 6 intervaller, vil det bli trukket hver måned i ett halvt år / 6 måneder.

Du kan også velge å la intervaller løpe uten noen begrensning (Ubegrenset intervaller). Dette kan for eksempel brukes om noen velger å støtte klubben med feks 20 Kr i måneden, eller liknende på ubestemt tid. Det vil da være opp de til de som trekkes, å avbryte delbetalingen når de ikke ønsker å bli trukket lengre.

Eksempel: Akademiperioden varer 6 måneder, så da setter du 6 intervaller. Eller du skal få inn beløp på ubegrenset tid, til for eksempel ett prosjekt i klubben.

Intervall start dato – Her setter du når første intervall skal starte. Setter du for eksempel 1 Januar 2019 her, så vil det første intervallet bli trukket denne datoen, og fortsette videre. Dette gjør at du kan være tidlig ute med å få inn registreringer, men at første intervallbetalingen skjer først senere.

Eksempel: Du sender ut invitasjoner i god tid i forveien i Juni måned, og setter at Intervall start dato skal være 1 August. Første betaling / trekk vil da skje 1 August.

Kan komme etter – Her har du tre alternativer å velge mellom:

  1. Kan komme inn etter – Betyr at man kan komme inn å registrere seg etter at Intervall start dato» er satt, og man betaler kun gjenværende intervaller.
  2. Ikke tillat å komme etter – Da vil ikke produktet være tilgjengelig, dersom noen kommer inn etter «intervall start dato» er satt.
  3. Kom inn etter, betale alle intervaller (Kommer fra og med 1 November) – Betyr at man kan komme inn å registrere seg etter at Intervall start dato» er satt, men at man betaler for alle intervaller som er satt allikevel. Man vil da betale det samme som de andre, men kommer inn senere, og avslutter senere.

Merk: Om noen kommer inn og ønsker å bestille etter datoen som er satt til å trekke beløpet, får de to valg i handlekurven:

  1. Betal for inneværende periode (Intervall), og videre.
  2. Betale for neste periode (Intervall), og videre.

Disse to alternativene gjør det også enkelt å avslutte en delbetaling om noen ønsker å endre noe underveis, på for eksempel antall dager på et Akademi, for videre å gjøre bestillingen på nytt. Skulle de ønske en måneds pause, kan de også gjøre det på samme måte, ved å avbryte gjeldene delbetalingsplan via Superinvite kontoen sin, og bestille en ny delbetaling`s plan i henhold til endringer de ønsker å gjøre.

Andre spørsmål du kanskje lurer på rundt Delbetaling.

Hva gjør vi om noen vil endre sitt trekk / produkt gjennom perioden?

Foreløpig så må de avbryte delbetalingen sin, og bestille nytt produkt i henhold til endringer de ønsker. De vil da kun betale for resterende intervaller som er satt på produktet de ønsker å endre til. Siden de er logget inn når de avbryter en delbetalingsplan, er det enkelt å gjøre bestillingen på nytt.

Kan jeg endre ett delbetalingsprodukt, etter at noen har kjøpt det?

Dersom du endrer på et delbetalingsprodukt etter at det har blitt tatt i bruk og betalt for, så vil kun de nye som kommer inn adoptere endringer du har gjort. Alle de som allerede har satt i gang en delbetaling på det produktet du endrer, vil ikke bli påvirket av endringen.

Hvordan fungerer automatiske rabatter på delbetaling?

Ønsker man søskenrabatt på Delbetalingsprodukter, må man opprette en egne delbetalingsprodukter for det – da med x beløp i rabatt for søsken nummer 2 osv. Vi ønsker å tilby automatiske rabatter også på delbetaling, men dette vil vi tilby først i starten av 2019.

Er du i tvil om hvordan delbetaling fungerer, eller om du har satt det opp riktig? Kontakt oss før du publiserer, så kan vi se over at alt er slik du ønsker det skal fungere i praksis.

Del dette innlegget

Flere nyheter