Lansering av delbetaling i Superinvite

Children holding the SuperInvite banner

Superinvite utvikler seg stadig videre, og vi lanserer nå en enda mer fleksibel betalingsløsning.

For mange har det vært en rolig sommer, men for oss har det vært en travel periode med forberedelser og videreutvikling av Superinvite, samtidig som vi blant annet har vært leverandør til både NorwayCup og GothiaCup på deres turneringer.

En stor nyhet er at vi nå lanserer delbetaling innen September 2018. Da blir det mulig å dele opp betalinger over tid, og alt skjer automatisk iforhold til trekk. Klubben bestemmer selv når perioden starter, beløp, intervalltype, og hvor mange intervaller som skal trekkes. Fra første lansering gir vi dere god fleksibilitet, slik at det blir minst mulig administrasjon. Løsningen er skreddersydd forhold innen idretten, men kan fint benyttes i andre bransjer.

I god tradisjon har vi alltid fokus på å gjøre hverdagen enklere for våre kunder, slik at man heller kan bruke verdifull tid på å skape gode rammer for aktiviteten.

Kjenner du til en klubb eller forening som trenger oss, er det bare å ta kontakt.

Del dette innlegget

Flere nyheter