Hvor lang tid tar det å betale med Superinvite?

Hand holding a stopwatch

Har du hørt det kun tar 2 minutter å betale via Superinvite?

Da har du hørt helt riktig. Superinvite er opptatt av at registrering og innbetalinger til organisasjonen skal skje på en effektiv og brukervennlig måte, og at alle får det til. Dette har vært vårt fokus siden vi startet, og vi har nå konkrete målinger som viser at vi har lykkes.

Gjennom Google Analytics kan vi se en generell analyse av brukermønster i Superinvite, der det vises at det tar kun 1,46 minutter å gjennomføre en påmelding og betaling fra start til slutt. Tallene er basert på ca 50 000 økter siste 30 dager, der også 40% er nye brukere. Det forteller oss også at selv nye brukere enkelt får det til.

Gjør som over 500 klubber og organisasjoner i Norge har gjort, og ta kontakt med oss i dag for en effektiv løsning for påmelding og innbetalinger.

Husk også at vi tilbyr en folkefinansieringsløsning, dersom deres organisasjon trenger økonomisk støtte til nye fasiliteter eller prosjekter i klubben. Les mer på www.visualfunding.com

Vi benytter også anledningen til å ønske alle våre kunder, følgere, og samarbeidspartene en fin og aktiv sommer. Vi i Superinvite er som alltid tilgjengelig gjennom hele sommeren om det er noe.

Del dette innlegget

Flere nyheter