Hvordan best mulig få inn treningsavgfter?

Training fees placeholder

Hvordan mest mulig effektivt få inn treningsavgifter?

Superinvite jobber med flere hundre treningsavgifter gjennom året, og gjennom klubbene våre har vi samlet litt erfaringer som kan bidra positivt. Under har vi listet opp noen enkle punkter for å effektivt få inn treningsavgifter, samtidig som klubben har kontroll gjennom Superinvite.

  1. Være tidlig ute, og publiser så fort det er klart. Venter du til slutt, er sjansen for at folk ikke får betalt større.
  2. Bruke påminnelser ovenfor de som ikke har betalt, og variere ukedager de mottar denne slik at de forskjellige familiene får den på et tidspunkt de kan gå inn å betale.
  3. Gi trenere og lagledere livelink/live informasjon om hvem som er «spilleklare» på sitt lag slik at de har et redskap som gjør det enkelt og forsikre seg om at alle egne spillere får registrert og  betalt det de skal i tide.
  4. Fornuftige priser, her vil vi også anbefale at man vedtar at prisene alltid skal økes med ca 2,5 prosent slik at medlemmene opplever en forutsigbar prisutvikling. Det kan være farlig å holde prisene helt uendret noen år, siden alt annet i samfunnet stiger med i pris med ca 2,5 prosent. Da vil man plutselig måtte øke mye et år som gir reaksjoner og uforutsette store kostnadsendringer i familiebudsjettene.
  5. Informasjon om hva man får, det er viktig å informere om hva man faktisk får for det man betaler. Mange vet ikke hva som skjer og hva som koster i en idrettsklubb, så det å faktisk få informasjon om hva treningsavgiften dekker, vil virke motiverende for betalings lysten for mange.

Legg også til rette for de som skal betale redusert treningsavgift, via får rabattkode løsning. Disse kan få en kode tilsendt, slik at de få opp spesielle priser. Da får du full oversikt i rapporter over alle forhold, enten om det er normal betalinger, eller spesielle betalinger.

Har du ellers gode tips, setter vi pris på om du sender de til oss.

Ha en fortsatt fin dag!

Del dette innlegget

Flere nyheter