Ny Superinvite kunde – Vålerenga Fotball

VIF Club's Logo

Vålerenga Fotball har valgt å bruke Superinvite på flere type innbetalinger til klubben

Vålerengens Idrettsforening ble stiftet den 29. juli 1913 i et kassesnekkeri i bakgården i Vålerenggata 29. Da hadde allerede forløperen Spark, senere Vaalerengens Fotboldklub, eksistert siden 1898. Men denne dagen innkalte fotboldkluben til ekstraordinær generalforsamling for å danne en idrettsforening på Vålerenga. De 27 som møtte opp ble enige om navnet Spring og at klubben skulle ha fotball, ski, friidrett og bryting som aktiviteter. Vålerenga Fotball er dermed den eneste avdelingen som har eksistert i alle år siden etableringen. Året etter skiftet idrettsforeningen navn til dagens Vålerengens Idrettsforening.

Superinvite takker for tilliten, og håper på et godt samarbeide fremover!

Del dette innlegget

Flere nyheter