Ny Superinvite kunde – Grorud Taekwondo

Grordu Takwondo Club's Logo

Grorud Taekwondo har bestemt å bruke Superinvite for sine innbetalinger til klubben.

Grorud Taekwondo klubb ble grunnlagt i 1984 av Grandmaster Beom Jhoo Lee. Klubben etablerte seg i daværende Grorud Squash Senter, og Agnar Jensen var hovedinstruktør. Turan og sønn Mikael Oguz ble i 1987 leder og hovedinstruktør, i en periode der klubben hadde ca 40 medlemmer.
Vi byttet til nye lokaler i 1995 og holder fremdeles til på Kalbakken (Grorud samfunnshus) og har i dag ca 150 aktive utøvere.
I 1995 begynte Grorud TKD å konkurrere i nasjonal sammenheng og satset hard på dette området. I 1999 ble klubben kåret til Norges beste TKD klubb og har de siste årene fått frem over 50 Norgesmestere. (Hentet fra deres nettside).

Superinvite takker for tilliten, og ser frem til samarbeidet!

Del dette innlegget

Flere nyheter