Ny kunde til Superinvite – Elverum Håndball

Elverum Club's logo

Elverum håndball har valgt å bruke Superinvite på flere type innbetalinger til klubben.

Elverum Håndball er en klubb med lange og stolte tradisjoner helt tilbake til 1946. I 1960 spilte Elverum semifinale i NM, med over 3.000 tilskuere utendørs på den gamle grusbanen. Elverum Håndball var tidlig en foregangsklubb på herresiden i Norge og har i mange år vært i de øverste divisjonene. Etter noen «mørke år», har tilbakekomsten til øverste nivå i norsk herrehåndball satt skikkelig fart.

Elverum Håndball Herrer er i dag eliteproduktet til klubben. Toppåret i moderne tid kom sesongen 2012-2013, med både seriegull og sluttspillgull. Denne sesongen er vi i vår tredje sluttspillfinale på rad.

Christian Berge kom til klubben som trener i 2008, og har siden den gang ført klubben fra en  tilværelse litt nede på tabellen og helt opp til toppen. I dag er Elverum Håndball Herrer en av de beste klubbene i Norge. Dette gjelder ikke bare de sportslige resultatene, men klubben har tatt store steg også på markedssiden. Den årlige omsetningen har økt over de senere år, og dette har igjen gjort det mulig å etablere det sportslig produktet på høyeste nivå. (Hentet fra deres nettside)

Vi ser frem til et godt samarbeidet fremover!

Del dette innlegget

Flere nyheter