Gode tips til Fotballskole

Ball on the football field

Hva er de 5 største kriteriene for at en Fotballskole skal lykkes?

Fotballskolen er en av de mest populære utsendelsene i Superinvite, og de aller fleste klubber har stor nytte av Superinvite rundt det. Det tar kun noen få minutter å opprette, og resten går av seg selv etter man har sendt ut. Er det begrensede plasser, ordner også løsningen det. Automatisk søskenrabb kan settes, slik at man slipper å tenke på det.

  1. Være tidlig ute med invitasjonen slik at interesserte får lagt fotballskolen inn i sine ferieplaner.
  2. Enkelt, konkret og ryddig opplegg som favner/interesserer mengden.
  3. Ikke for store gruppe, hvert fall om man benytter unge trenere. Maks 8 spillere på hver gruppe for de minste og maks 12 på de største.
  4. Mat servering, å kjøpe brød på den lokale butikken + 2-3 påleggealternativer. Legge dett utover et bord ute i sola til lunsj er enkelt, billig og ofte både overkommelig å veldig hyggelig for å kunne tilby lunsj til fotballskolen.

Ta gjerne kontakt om du har andre gode tips til Fotballskole oppsett i Superinvite.

Del dette innlegget

Flere nyheter