Kommunikationsutvidgning

Laptop and smartphone with icons of internet communication concept

Kommunikation


Vi ser også at mange personer oppretter en egen Superinvite konto, selv om det kun kreves ved bruk av Autotrekk. En slik konto gir mange muligheter, og derav blant annet en bedre og styrket kommunikasjonsplattform mellom klubben og medlemmer. Fra og med Januar 2019 vil alle med en Superinvite konto få opp en ukeplan, der alle aktiviteter de er meldt på vil stå. Her kan alle gi beskjed dersom de ikke har anledning til å møte, og gi en beskjed til klubben. I første omgang er dette er spesielt aktuelt på Akademi eller FFO, men kan også brukes ved andre type utsendelser.

Klubben kan också välja att ställa in en automatisk påminnelse med ett intervall du ställer in själv, där alla inskrivna uppmanas att låta dem veta om de inte kan träffas. På så sätt får du som arrangör mer exakta listor över närvaro och kan planera bättre.

Funktionen är till en början en pilot, där vi vill samla erfarenheter och tips från dig som vill använda den här funktionen. Detta kommer att finnas tillgängligt omkring den 20 januari 2019.

Dela detta inlägg

Fler nyheter

Boy standing on a stadium, looking up next to a big smartphone with SuperInvite new app on its screen

Goda nyheter och god sommar!

Nå går vi mot lysere tider som mange har ventet på, og i mellomtiden har vi ikke ligget på latsiden i Superinvite. Her har du

Havet