Vigtig information om Superinvite og NIF Integration

Teenagers standing in a circle and holding a ball, looking down at camera

Superinvite og NIF integration

Superinvite samarbejder med flere hundrede klubber om kontingent og træningsgebyrer og vil i løbet af efteråret tilbyde en NIF-godkendt medlemsløsning til håndtering af disse. Selve løsningen vil blive leveret sammen med Consio / Team Data systems, som allerede er godkendt integrationspartner hos NIF.

Det ønsker vi at tilbyde, så du som klub får et tilbud om en samlet løsning, der dækker alle behov vedrørende håndtering af dit medlemskab. På samme måde som Superinvite bliver løsningen et brugervenligt og funktionelt system. Løsningen planlægges klar til nytår 2019, og vi vil løbende informere dig om den videre udvikling.

Der vil være flere superinviterede

Vi har et hattrick med nye klubber og så videre i 2019. Vi har ansat en ny person, der skal passe godt på vores nye og gamle kunder, og ønsker Håvard Nordlie på holdet. Håvard har stor erfaring med markedsføring, mens han har været aktiv i klubadministrationen gennem flere år. Han starter med os den 01.10.2019, og vil være god med dere etter hvert.

Nye regler for modregning

Sikkerhet rundt betalinger er viktig for Superinvite, og vi har den siste tiden jobber med å tilfredsstille EU sine nye retningslinjer for sikker betaling på nett (SCA). Dette vil i praksis si at alle som betaler gjennom Superinvite må verifisere sine betalinger ett ekstra steg. Hvordan hver enkelt må verifisere betalingen, er opp til banken de benytter. Du kan finne mer informasjon fra Finanstilsynet om den nye reguleringen på denne siden.

Gør det nemt med lister i realtid

Sanntidslisten i Superinvite er en nyttig funksjon som kan spare deg for mye tid. Denne listen viser alle som har betalt i sanntid, og åpnes via en enkel link uten at du trenger å logge deg inn. Sanntidslisten tar du enkelt ut under «Rapporter» og «Eksporter lister». Husk at du også kan skreddersy din egen liste, og sende rapportlinken til lagleder eller den som er ansvarlig. Det er også enkelt å søke i listene, slik at du kan strukturere innholdet slik du ønsker.

Har du spørsmål til overstående må du gjerne kontakte oss.

Del dette indlæg

Flere nyheder

Boy standing on a stadium, looking up next to a big smartphone with SuperInvite new app on its screen

Gode nyheder og god sommer!

Nå går vi mot lysere tider som mange har ventet på, og i mellomtiden har vi ikke ligget på latsiden i Superinvite. Her har du

Havet