Hvor lang tid tager det at betale med Superinvite?

Hand holding a stopwatch

Har du hørt, at det kun tager 2 minutter at betale via Superinvite?

Så hørte du helt rigtigt. Superinvite er optaget af, at tilmelding og indbetalinger til organisationen skal foregå på en effektiv og brugervenlig måde, og at alle kan gøre det. Det har været vores fokus siden vi startede, og vi har nu konkrete målinger, der viser, at det er lykkedes.

Gennem Google Analytics kan vi se en generel analyse af brugermønstre i Superinvite, hvor det er vist, at det kun tager 1,46 minutter at gennemføre en registrering og betaling fra start til slut. Tallene er baseret på cirka 50.000 sessioner de seneste 30 dage, hvoraf 40 % også er nye brugere. Det fortæller os også, at selv nye brugere nemt får det gjort.

Gør som over 500 klubber og organisationer i Norge har gjort, og kontakt os i dag for en effektiv løsning til tilmeldinger og betalinger.

Husk også at vi tilbyr en folkefinansieringsløsning, dersom deres organisasjon trenger økonomisk støtte til nye fasiliteter eller prosjekter i klubben. Les mer på www.visualfunding.com

Vi benytter også lejligheden til at ønske alle vores kunder, følgere og samarbejdspartnere en god og aktiv sommer. Som altid står vi hos Superinvite til rådighed hele sommeren, hvis der er noget.

Del dette indlæg

Flere nyheder

Boy standing on a stadium, looking up next to a big smartphone with SuperInvite new app on its screen

Gode nyheder og god sommer!

Nå går vi mot lysere tider som mange har ventet på, og i mellomtiden har vi ikke ligget på latsiden i Superinvite. Her har du

Havet