Økonomi I Klubber i Corona tider

Conceptual image of an athlete (sprinter) ready to start a business career. Performane in business is top sport

Her kommer litt informasjon som kan begrense klubbens økonomiske tap vesentlig i en krevende periode.

Vi har den siste perioden hatt en del pågang fra klubber som er usikre eller litt stresset rundt de økonomiske forholdene relatert til innbetalinger ved avlysning av arrangementer. Vi har stor forståelse for at noen lurer på dette, og vi ønsker derfor å komme med noen gode råd i en krevende situasjon. Det viktigste er å ikke ta forhastede konklusjoner, tiltak og avgjørelser.

1. Vær nøye med å informere riktig

Send ut informasjon om alle avlyste aktiviteter, og at dere følger rådene fra Folkehelseinstituttet og følger situasjonen tett. Alle vet det er en unntakstilstand og at dette er vanskelig for de aller fleste. Det er nok heller ingen som forventer at dere har svar på alle spørsmål. Videre er det viktig at man fortløpende informerer etter hvert som det kommer nye avklaringer.

Både i Superinvite og Cup Manager er det enkelt å sende ut en melding til alle berørte. Kontakt vår supportavdeling om du har spørsmål rundt det.

2. Begrens det økonomiske tapet

Når det gjelder interne økonomiske forhold, kan det koste klubben unødvendig mye om man forhaster en avgjørelse om refusjon til alle. Ingen vet helt hvordan dette utvikler seg enda, og det kan bli dyrt å forhaste slike avgjørelser.

Det kan for eksempel være at mange ikke ønsker pengene tilbake, og de har forståelse for at klubben vil ha økonomiske utfordringer i en krevende periode. Da er det ikke hensiktsmessig å refundere alle pengene før de er gitt denne muligheten. I tillegg kan det komme ekstraordinære tiltak fra NIF / Kulturdepartementet som kan påvirke situasjonen.

Alle beløpene som er betalt inn ligger trygt på Stripe kontoen deres inntil de overføres til bankkonto eller refunderes. Vi vil bare understreke dette, om noen skulle være bekymret for sikkerheten til pengene. For ordens skyld vil vi nevne at Invite AS ikke blir økonomisk påvirket av om klubben eller foreningen velger å refundere eller ikke.

3. Skap en bevissthet

Vi støtter idretten i en vanskelig tid, og ønsker det beste for alle klubbene våre. Derfor oppfordrer vi til å poste, dele, eller like følgende Facebook innlegg. Dette kan være med på å skape en bevissthet som bidrar til at klubben kan løse de økonomiske utfordringene som følge av situasjonen.

Bare gi oss beskjed om det er noen spørsmål, og kontaktinformasjon finner du på våre nettsider https://superinvite.com/

Utover det ønsker vi alle våre kunder og samarbeidspartnere lykke til i en krevende periode.

Del dette innlegget

Flere nyheter