Nyheter fra Superinvite – Vinter 2020

Excited woman in christmas sweater, scarf, mittens and earmuffs, isolated on gray background

Litt informasjon fra Superinvite

Superinvite har hatt en stor vekst i 2019, og det er veldig hyggelig å se at en stor del av klubbene i Norge foretrekker vår løsning. Det at vi bidrar til en mer solid og forutsigbar klubbøkonomi, tar vi som et kompliment. Dette fører også med seg flere forpliktelser fra vår side som systemleverandør, og under har dere litt informasjon om hva som rører seg i Superinvite om dagen.

Vi bytter Epost server
De aller fleste får de epostene de skal ha fra Superinvite, som kvitteringer, kontobekreftelse, invitasjoner, osv. Vi ønsker å allikevel å fange opp de få som av forskjellige grunner ikke får epost fra systemet, og forsterker derfor prosessene rundt epost med Mailserver til MailChimp / MailGun. Dette er anerkjente leverandører som garanterer at epostene kommer frem uansett situasjon, og vi håper dette vil bidra positivt. Dette er allerede på plass i begynnelsen av mars 2020.

Superinvite ansetter enda flere
Rett før jul ansatte vi Håvard Nordlie som ny kunderådgiver, og nå har vi også ansatt Joakim Borg på grafisk design og videreutvikling. Han skal i all hovedsak jobbe med en forbedring av den populære løsningen vår www.cupinvite.com, bedre brukergrensesnitt på Cup Manager og Superinvite, samt andre grafiske områder i selskapet. Vi ser frem til å både jobbe med Joakim, men også til å gi de funksjonelle løsningene våre et lite løft grafisk. Har du innspill eller forslag til hvor vi kan bli bedre på dette område, er det bare å ta kontakt med oss.

Superinvite kommer som egen App
De aller fleste som betaler gjennom Superinvite oppretter en egen Superinvite konto, der man kan administrere alle kvitteringer, delbetalingstrekk, kort, og andre forhold. Med mange brukere så ønsker vi å utvide funksjonaliteten med en egen App, der vi kobler klubben og medlemmene enda tettere sammen. Via Appen så kan man administrere alle betalinger enda enklere, samt få meldinger direkte til mobilen sin fra klubben. Alt dette vil gjøre betalinger gjennom Superinvite enda enklere, og vi regner med å ha dette klart til høsten 2020.

Lansering av nye nettsider
Våre eksisterende nettsider har holdt bra i flere år, og har fungert fint. Vi har allikevel sett behovet for å teknisk oppgradere en del områder, der vi har fokus på synlighet, enklere struktur, og bedre brukergrensesnitt. Siden Superinvite jobber internasjonalt kan man etter hvert også velge foretrukket språk. Har du innspill til hva vi kan gjøre for at de skal bli enda bedre, er det bare å kontakte oss. Gjennom sommeren kommer også ww.cupmanager.net med samme format på sine nettsider som Superinvite. Her kan du se de nye nettsidene våre – www.superinvite.com.

Del dette innlegget

Flere nyheter